Friends på skansen

 
 
 
 
 
Var i Stockholm igår och såg Ulrik på skansen. Även fler artister var där och uppträdde som ni ser på bilderna ovan. Ulrik sjöng Jonas Gardells låt "Du är inte ensam" och jag har endast hört honom sjunga den på video och nu fick jag höra det live. Det var så underbart.
 

Sista dagen på lovet.

 
 
 
 
Jaha idag är sista dagen på sommarlovet. Det är sjukt hur snabbt detta lov har gått. Det känns ännu mer sjukt att jag börjar mitt andra år på gymnasiet imorgon, det var ju nyss jag gick i sjuan?
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen nu eftersom detta är bara en sommarblogg. 
På lördag/söndag kommer det nog iallafall upp bilder eftersom jag ska se Ulrik och lite andra artister då.
Men sen får vi se!
 
 
 

new in

 

Gårdagen

Hallå! Igår var jag i Stockholm med Jenny för att bli fotade till en fotobok som en fotograf skulle göra.
Det var jättekul! Fotografen ville ha lite party och massa färg i bilden därav balonger,serpentiner och partyhattar på bilderna ovan haha.
Efter det gick vi runt lite på stan och jag köpte en väska (som jag nog kommer visa bild på lite senare).
När vi skulle åka hem så krånglade biljettautomaterna jättemycket på centralen och det var dö mycket folk där.
Jag missade det tåget jag skulle ta hem men fick ta ett annat så jag kom iallafall hem tillslut!

Justin Bieber, Believe tour 22 april 2013.

 
 
22 april 2013 är hittills den bästa dagen i mitt liv. Ända sedan 2009 har jag älskat Justin och hans musik och min dröm har varit att gå på en av hans konserter. För 111 dagar sedan gick min dröm i uppfyllelse.
När nedräkningen på skärmarna började räkna neråt till 0 blev man mer och mer nervös och när Justin sedan flög ut på sina vingar så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna och jag bara skrek. Det var en så magisk kännsla (haha jag ryser bara av att tänka på det nu). Hela konserten var magisk och allt sammans kändes som en dröm.
Jag kan fortfarande inte förstå att jag har sätt min allra största idol live. I ca 4 år hade jag suttit och tittat på videos, intervjuer, lyssnat på hans musik, haft fullt med plansher på honom över hela väggarna och tillslut fått sitta i Globen och se honom med mina egna ögon och höra hans underbara röst med mina egna öron.
Jag tycker på riktigt att detta är sjukt. Jag kommer nog seriöst aldrig förstå att jag har uppleft detta.

igår till idag

Igår till idag sov jag hos Jenny med Hanna. Vi bara tittade på tv, åt godis och skrattade. Älskar såna mys stunder med mina fina vänner. Man behöver inte hitta på så mycket, det räcker med att ligga på varsin madrass och skratta tillsammans.
 

Rixfm Festival i Eskilstuna.

 
 
Igår var jag i Eskilstuna ca hela dagen. Jag gick först runt och tittade i massa affärer med Hanna och senare på kvällen kom Jenny hit och då åt vi mat och sedan gick dit Rixfm festivalen skulle vara. Klockan 8 drog det igång och det var kul att bara dansa och sjunga med till låtarna även fast det inte var någon artist jag tycker om speciellt mycket. Denna gång tog jag faktiskt inga bilder med kameran så ni får nöja er med mobilbilderna ovan!