Ulrik Munther - Parken Zoo

 
 
 
 
 
 

Robin Stjernberg

 
 
 
 
 

Robin och Ulrik

Igår (fredag) uppträdde Robin Stjernberg på scenen på den årliga marknaden vi har här i lilla byn jag bor i. Han var sjukt bra och efteråt fick jag autograf och bild. Jag ser ut som jag vet inte vad på bilden men lägger upp den ändå, vem bryr sig haha.
Imorgon (söndag) ska jag se Ulrik! Äntligen, det är ca ända gången jag ser honom denna sommar så jag har längtat massor. 
Bilder på både Robin och Ulrik kommer om några dagar.

Känn ingen sorg

Igår var jag och isa och tittade på Känn ingen sorg. Den var så himla fin och bra. Så bra att jag skulle kunna se den idag igen. Den tycker jag att alla ska se!

1 månad kvar på sommarlovet

Idag är det en månad kvar till skolan börjar igen. Shit va tiden har gått snabbt och det känns som att jag inte har gjort ett skit detta sommarlov men det är nog för att jag jobbade 3 veckor. Jag har inte heller uppdaterat denna blogg så mycket som jag ville göra men det har helt enkelt inte hänt något roligt som jag har velat blogga om.
Nästa vecka kommer jag se Robin Stjernberg på fredagen och Ulrik på söndagen så då kommer det iallafall bilder från det!
 

Grekland, Kreta

 
 
 
Sol, bad, supervarma dagar, fina solnedgångar och god mat. Jag har haft en skön resa till Grekland och nu är jag hemma i inte lika varma Sverige. Men det är skönt det med.

Diggiloo och Grekland

 
 
 
Igår var jag i Eskilstuna och tittade på Diggiloo. Det var inga artister som jag gillar speciellt mycket men komikern Per Andersson räddade allt för han är så grymt rolig! Men det var iallafall bra.
Imorgon åker jag till Grekland så om en vecka kommer mycket bilder! Vi hörs då!
 

Sommarlov på riktigt

Nu i 3 veckor så har jag haft sommarjobb. Vi har åkt runt och sjungit och spelat på 26 ställen för personer på både äldreboenden och barn på fritids. Eftersom jag går Estet Musik linjen på gymnasiet så har detta varit väldigt kul och också en bra träning på att sjunga och spela inför publik och stå på scen. 
Men nu har jag äntligen fått sommarlov på riktigt och det är så skönt!