Söndag

Idag har jag hängt vid badet hela dagen. Vid 11 åkte jag och träffade Isa och sedan gick vi och köpte lite godsaker och sedan gick vi till stranden där vi satt på en filt och åt på godis och jordgubbar. Vi badade också första gången för iår och det var inte så varmt. Efter ett tag kom Hanna förbi och vi satt och pratade och hade det bra.
 

Italien, Rom.

 
 
 
 
 
 
 
Den 31 maj åkte jag och ett helt gäng härliga människor till Rom i Italien. Vi var där i 4 dagar och det var en väldigt rolig och mysig resa.

Ulrik Munther - Gröna Lund, 3 Maj.

 
 
 
 
Det är tråkigt att blogg.se förstör bildkvalitén men här har ni iallafall några bilder från 3 Maj när jag var på
Gröna Lund för att titta på Ulrik.
 

Rixfm Festival, Stockholm.

 
 
 
 
 
 

Gårdagen i Stockholm.

Igår var en underbar dag. Jag var i Stockholm med två fina vänner och vi var på Rixfm festivalen i kungsträdgården. Vi såg flera olika artister bland annat Ulrik Munther som jag tycker riktigt mycket om. Men det bästa på dagen var när jag fick autograf av och bild med Olly Murs. Han är en så gosig person. Även han uppträdde senare på dagen och det var hur bra som helst.
Det ända dåliga med gårdagen var det iskalla spöregnet som kom under konserten.
 

Sommar och sol

Hej, hallå! 
Nu är jag tillbaks! Tillbaks? undrar ni kanske men jag har tidigare bloggat på http://eweees.blogg.se/ och slutade blogga där i januari. Så nu är jag tillbaka med en sommarblogg. Så hela denna sommaren ska jag blogga med mycket bilder och roligheter. Även de dagar jag inte har något att lägga upp så kommer jag visa bilder som jag har tagit under våren. 
Detta kommer bli kul känner jag! Så hoppas några tittar in här lite då och då.
En liten presentation kanske ni också vill ha: 
Jag heter Evelina, fyller 17 år i oktober och ja det är jag på bilden här ovan (fast nu har jag kortare hår).